Men zegt weleens: What's in a name?

Als we de Japanse naam “Ikinari” onder de loep nemen, heeft deze twee betekenissen: Enerzijds het plotseling ontstaan van iets merkwaardigs en anderzijds voor specifiek en specialisme. En net dat laatste is waarin Ikinari zich wil profileren, een hoger marktsegment voor kwaliteitsgerechten maar wel tegen een betaalbare prijs.

Concept

Restaurant Ikinari is een Japanse Steak House waar u tegen een vast bedrag onbeperkt kunt genieten van verschillende soorten Japanse gerechten. Derhalve hebben wij gekozen om exclusieve gerechten aan te bieden met dagverse streekproducten, zoals vlees van het Lakenvelder rund en groenten en fruit van plaatselijke boeren. En dat alles uiteraard gestoken in een Aziatisch jasje, hetgeen uniek genoemd mag worden. Zo kan men bij ons tevens terecht voor allerlei speciaal bieren uit België, Duitsland en Nederland, zoals het Swinckels superieur pilsener. Verder kan men kiezen uit een grote diversiteit aan heerlijke cocktails en wijnen en dat alles, ondanks de exclusiviteit, tegen zeer betaalbare prijzen.”

Puur

Alle gerechten zijn puur van smaak. Wij maken dan ook geen gebruik van smaakversterkers, zoals bijvoorbeeld het traditionele vetsin. Onze gasten bepalen vooraf zelf of zij hun eten pittig of mild gekruid bereid willen hebben. Ook houden wij rekening met mensen met een voedselallergie of die zich aan een bepaald dieet dienen te houden.”

Toegankelijkheid

Zo hebben we een ruime opstelling van de tafels met plaats voor maar liefst 150 couverts.
Voor zakelijke gasten is er een aparte ruimte, die ze kunnen reserveren voor vergaderingen.
De locatie is goed bereikbaar, men kan er gratis parkeren en het restaurant is rolstoeltoegankelijk.